Bereikbaar via
M: 06 40 86 58 44
E: info@oscarmen.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:   9:00-17:00 uur

Bedrijfsinformatie
KvK: 68426607
BTW: NL002125933B23

Klaar voor een kennismaking?

Stuur me een bericht via e-mail of WhatsApp en dan bel ik je binnen 24 uur. We maken dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan telefonisch of bij jou op locatie.

Heb je een vraag? Kijk dan eens of deze in mijn veelgestelde vragen staat!

Het intakegesprek vindt plaats waar jij dat prettig vindt, dat kan bij jou op locatie binnen Almere e.o. Als het verder weg is, dan kunnen we in het midden afspreken. Een intakegesprek duurt ongeveer een halfuur. 

Wees gerust, je zit nergens aan vast, de intake is vrijblijvend en verkennend. Het enige wat het jou kost is een kopje koffie of thee, net waar ik trek in heb.

Tijdens de intake bepalen we wat je wensen en behoeften zijn op basis van een aantal vragen. Enkele vragen zijn:

  • Waar sta je met jouw bedrijf?
    Wat heb je nodig en wat heeft de meeste urgentie? Je wilt tenslotte zo snel mogelijk resultaat behalen en weer meer lucht krijgen.
  • Wat is je doel, welk resultaat wil je wanneer bereiken?
    Waar wil je naartoe groeien en wanneer wil je een bepaald resultaat hebben behaald? Wil je meer tijd om te doen wat je leuk vindt? De werkzaamheden waarover jij gepassioneerd bent zijn tenslotte dé reden waarom je ondernemer bent geworden, nietwaar? Of is jouw doel het helpen van nog meer mensen en ga je de ‘extra’ tijd gebruiken om meer klanten te werven en je bedrijf te laten groeien?

Als jij mij een mij een bericht stuurt via WhatsApp of e-mail dan krijg je binnen één werkdag een antwoord van me. 

Laat mij in je bericht ook even weten of je liever hebt dat ik je bel (en wanneer het schikt) of dat ik jouw bericht schriftelijk moet beantwoorden.

Download hier: 
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

 

persoonlijke assistente ter ondersteuning