“Ma-ham! Wanneer kom je me helpen met m’n huiswerk?”
“Ik kom zo, schat. Even iets afmaken voor m’n werk.”
“Dat zeg je al een uur!”
“Dat weet ik, maar dit moet af. Ik wil je heel graag helpen. 
Weet je wat? Ik zeg mijn eetafspraak voor vanavond met 
Linda wel af en dan werk ik vanavond wat langer door, ok? 
Dan kom ik je nu helpen met je werkstuk voor biologie.”
“Fijn mam, dank je!”

“Weer geen tijd gehad om die offerte te maken en te versturen naar die potentiële klant. Hij was zeer onder de indruk tijdens ons informatiegesprek. Maar ja, als ik niks van me laat horen gaat hij straks alsnog naar de concurrent. En ik weet zeker dat zijn bedrijf met mijn hulp grote stappen kan maken. Mijn product gaat hem echt helpen waardoor het een wereld van verschil zal zijn voor zijn bedrijf! Dan maar in het weekend een paar uurtjes doorwerken. Maar hoe vertel ik mijn gezin dat ik dan niet meekan naar de verjaardag van onze neef…”

Door alle drukte werk je maar door en door. Ook in de avond en in het weekend. Deadlines worden niet altijd meer gehaald en zo wordt ondernemen een stressvolle bezigheid.

Ben jij ondernemer, maar wil je meer?

Dus wil je…

  • alleen nog maar het werk doen waar je als ondernemer van droomt?
  • meer gaan verdienen?
  • het gevoel van vrijheid terugkrijgen

Neem dan nu contact met me op!

Heb je nog vragen of wil je weten waar je mij voor kunt inzetten? 
Ga dan naar mijn 
veelgestelde vragen of ontdek hier wat ik allemaal voor je kan doen.

KvK: 68426607
BTW: NL002125933B23

M: 06 40 86 58 44
E: info@oscarmen.nl